Üniversitemiz, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nafiz MADEN, COST (European Cooperation in Science and Technology-COST Association) Programı’nın CA17131- The Soil Science & Archaeo-Geophysics Alliance: going beyond prospection ve CA16229 - European Network for Environmental Citizenship aksiyonlarına Çalışma Grubu Üyesi (WG) olarak atanmıştır.

Sizler de çalışma alanlarınız, geçmişte yürüttüğünüz ve/veya mevcut durumda yürüyen çalışma, proje ve tez konularınızla uyumlu olduğunu düşündüğünüz aksiyonlara dahil olmak için Merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. COST Programı ve ilgili aksiyonlara dahil olabilmeniz için izlenecek yol hakkında sizlere bilgi vereceğimizi ve Gümüşhane Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi olarak bu süreçteki bütün aşamalarda sizlere destek olmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isteriz.