Görüntülenme: 15
Gümüşhane-TTO ve KTÜ TTM’den Kral Pestil & Köme Fabrikasına Ziyaret

Ziyaret kapsamında, yürütülmekte olan karbon ayak izi projesi çerçevesinde işletmenin üretim süreçleri yerinde incelenirken; sürdürülebilir üretim, çevresel etki yönetimi ve kaynak verimliliği konularında değerlendirmelerde bulunuldu.
Gerçekleştirilen üretim gezisi sırasında, gıda sektöründe çevre dostu uygulamaların yaygınlaştırılması, karbon emisyonlarının azaltılmasına yönelik mevcut çalışmalar ve bu alanda geliştirilebilecek Ar-Ge ve proje fırsatları üzerine karşılıklı görüş alışverişi yapıldı.
Ziyaretin, üniversite–sanayi iş birliği kapsamında karbon ayak izinin azaltılmasına ve sürdürülebilirlik odaklı çalışmaların geliştirilmesine katkı sağlaması hedeflenmektedir.


×